TORSDAGSSTILEN

 photo IMG_2640_zps52cba936.jpg

 photo IMG_2607_zps8a89e268.jpg

 photo IMG_2630_zps3709feee.jpg

 photo IMG_2583_zps57d35bcc.jpg

 photo IMG_2626_zps504ca748.jpg

Adlinks: Suit: Kjær København (HERE) Coat: Minimum (HERE) Boots: Vagabond Bag: A.P.C (HERE)

Hola Chicas. Det bliver til et sent “hej” fra mig i dag. De sidste par dage, er tiden simpelthen løbet fra mig og faktisk er den blevet brugt på en masse ikke-blog-relaterede ting. Det er efterhånden sjældent at det sker, men sikkert også ganske sundt i ny og næ. I går fik jeg udleveret min eksamensopgave og jeg burde virkelig se at komme i gang, men jeg har SÅ svært ved at tage mig sammen. Heldigvis tager jeg til Fyn i weekenden, hvor jeg satser på at få lidt ro til at kigge på den.

I dag startede jeg sådan her. Det lyder så helligt, men det er virkelig noget af det bedste man kan gøre ved sig selv og sindet. Da jeg kom hjem skrev Kat og spurgte, om vi skulle mødes og tage lidt billeder. Heldige mig, for jeg var faktisk helt blank, i forhold til hvad der skulle på bloggen i dag. Så ja, billederne er så friske som de kan blive. Endda skudt lige ved min hoveddør på det hårde Nørrebro.

Resten af dagen burde jeg bruge på den skide opgave, men ærligt, så tror jeg ikke at det kommer til at ske. Der er et par events og en aftale med hende her, som lokker mere.

Kan I have en skøn en <3

[show_shopthepost_widget id=”355216″]

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments