WEEKEND RIDER

 photo IMG_2423_zps10fd2340.jpg

 photo IMG_2369_zps06c57200.jpg

 photo IMG_2401_zps1d19280d.jpg

 photo IMG_2406_zps80e55343.jpg

 photo IMG_2383_zps786bb4cf.jpg

Adlinks: Jacket: Valentine Gauthier pour Vila (HERE & SIMILAR ONE HERE) Knit: COS (SIMILAR HERE) Jeans: COS (SIMILAR PAIR HERE) Bag: A.P.C (HERE) Sneakers: Stan Smith (HERE)

Lørdag morgen ringede mit vækkeur tidligere end det gør i hverdagene. Selvom jeg kunne høre regnen slå mod vinduerne, var det faktisk en smule nemmere at komme op. Jeg skulle nemlig ikke andet, end at hoppe på et tog og køre mod min yndlingsø, Fyn. Her tilbringer jeg resten af weekenden og tiden bliver brugt på en ok kombination af praktisk arbejde og afslapning.

Billederne er selvfølgelig også fra i går og min mor var endda så sød at tilbyde mig at låne hendes sorte Hunter gummistøvler. Hun mente at det ville fuldende det galop-rytter look jeg havde kørende 😉 Sødt af hende, men jeg følte mest for looket med mine Stan Smith. Som i øvrigt er et af de bedste køb jeg har gjort i lang tid. Overvejer stærk, om jeg også skal have dem i DEN HER farve.

Kan I have en skøn søndag derude <3

Yesterday I had to get up even earlier than what I normally do on weekdays. Even though the rain was pouring down outside, it wasen’t that bad. Probably because the only plan I had, was to get on a train that could take me to my parants place on the countryside, where im spending rest of the weekend.

[show_shopthepost_widget id=”345526″]

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
5 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments