GOOD KARMA

 photo IMG_2199_zpsedde18fc.jpg

 photo IMG_2213_zps14d25189.jpg

 photo IMG_2225_zpsfbe867e4.jpg

 photo IMG_2174_zps0bfb49e0.jpg

 photo IMG_2240_zps19718a2b.jpg

 photo IMG_2207_zpsd66df401.jpg

 photo IMG_2244_zps1d7f2033.jpg

 photo IMG_2211_zps9427fde3.jpg

Adlinks: Knit: Gina Tricot Jeans: COS (SIMILAR HERE) Sneakers: Stan Smith (HERE) Bag: Everie (HERE) Watch: Daniel Wellington (HERE) Gold Bracelet: Rebekka Rebekka (HERE)

Jeg havde heldigvis meget bedre karma i går. Jeg vågnede med ja-hatten på og den blev siddende resten af dagen. At min cykel valgte at punktere da jeg skulle hjem fra middag hos min søster, sidst på aftenen, vælger jeg lige at ignorere. Det var en okay dag og som I kan se, nåede jeg endda også at få taget billeder af hvad jeg havde på. Jeg var hoppet i et ganske simpelt og behageligt efterårsoutfit. Elsker virkelig mine boyfriend jeans fra COS. Det er nok også det ældste par i min samling. De må efterhånden have en 4-5 år på bagen og derfor kan de heller ikke købes længere. Hvis nogen skulle være fristede, så kommer ASOS (som altid) til undsætning. De har nemlig lavet et meget lignende par. Se selv HER.

I kan nok også se, at jeg flasher en ny flot telefon. Jeg har nemlig kastet mig ud i at teste Samsungs helt nye Alpha-telefon. Den er virkelig pæn og virkelig hurtig. Jeg skal selvfølgelig bare lige vænne mig til at gå fra Iphone til android 😉

Kan I have en skøn dag <3

Yesterday karma was back on my site. I woke up pretty happy and decided to keep smiling rest of the day. As you see, I also managed to shoot some outfit pictures. I was wearing a pretty simple and classic fall outfit. These boyfrind jeans are one of the oldest items in my wardrope. They are long gone from stores, but as always, ASOS has a pretty perfect alternative. Check them out HERE.

[show_shopthepost_widget id=”340274″]

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments