SWEET SATURDAY

SWEET SATURDAY 1
 photo IMG_2087_zpsb871496c.jpg
 photo IMG_2092_zpsce7e0295.jpg

Adlinks: Knit: Dr. Denim (SIMILAR HERE) Trousers: Bon A’parte (HERE) Shoes: ASOS (HERE) Scarf: Lala Berlin (HERE) Bag: Everie (HERE)

Go’middag boys and girls. Jeg har lige været lidt langsom om at tjekke ind i dag. Men på sådan en søndag, hvor regnen bare siler ned, er det vel også helt okay 🙂 Jeg vil lige vise jer, hvordan jeg så ud i går. Jeg havde den hyggeligste lørdag, sammen med min mor og søster. Om eftermiddagen gik vi tur og kiggede butikker på Frederiksberg. Om aften spiste vi fantastisk middag og drak en masse rødvin på Retour. ELSKER de dage.

Her til morgen, har jeg været tidligt oppe, da min mor skulle med toget til Fyn. Derfor har jeg allerede nået at vaske tøj og løbe en lang tur i regnen. Resten af dagen står på ren afslapning og lidt optimering af min lejlighed. Så bliver det vist ikke mere søndagsagtigt.

Husk at kigge ind i morgen, der kommer nemlig sidste del af konkurrencen, hvor I kan vinde et gavekort på 1000 kr. til Bon A’ parte. Mine bukser er bl.a derfra 🙂

Good afternoon boys and girls. Today I woke up to a very rainy Copenhagen. That calls for a day at home with candles and TV. Yesterday, where these pictures were tanken, I had the best day with my mother and my sister. We walked around in the city doing the afternoon. In the night we had an amazing dinner with lots of wine at Retour. Love those kind of days.

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
3 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments