NEW PRINTS

foto
Så kommer der lige lidt mere bolig-snak. Håber I kan holde til det 😉 Jeg vil sådan set bare lige vise jer mit seneste kunst-køb. Jeg er I fuld gang med at dekorere mine vægge og her kan jeg på det varmeste anbefale Emilies fine plakat-shop, Just Spotted, som hun har sammen med sin kæreste. Begge mine nye plakater er derfra og rammerne er de klassiske fra IKEA.

Jeg er i øvrigt gået helt amok, når det kommer til grønne planter. Nogen vil nok også mene, at jeg har overdrevet en smule. Min mor var i hvert fald ved at dø af grin, da hun besøgte mig i går. Hendes definition indeholdt bl.a ord som botanisk have . Ja, fotosyntesen fejler bestemt ikke noget herhjemme 😉 Hvad jeg prøver at sige er, at grøn er sådan en dejlig farve til hjemmet og derfor skal den også dekorere mine vægge. I kan se mange flotte plakater HER.

Hvis I gerne vil se flere detaljer fra mit hjem, så husk at følge mig på Instagram (@Miekirstinequist)

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
4 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments