TORSDAGSTIP

 photo IMG_2031_zps7c5affe6.jpg

Jeg er endelig ved at have en fuldendt samling af armbånd. Noget jeg har arbejdet på I ret lang tid. I går modtog jeg det smykke, som lige var prikken over I’et. Nemlig det flotte guld-armånd fra Rebekka Rebekka. Det er købt hos Band of Jules, som lige nu har 50% på alt Rebekka Rebekka. Hun laver nogle af de fineste smykker, så det er slet ikke dårligt. Se det hele HER.

Uret er fra Daniel Wellingtion, Det turkise armbånd er fra Fragments og det blå armbånd, har jeg køb i Lala Berlin-butikken her i København.

My collection of bracelets is growing and it’s pretty close to be complete. Yesterday I got the golden one from Rebekka Rebekka who is a danish jewelry designer. I bought at Band of Jules who right now has 50% off everything from Rebekka Rebekka.

[show_shopthepost_widget id=”328774″]

Indeholder affiliatelinks.

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
3 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments