BOLIG PÅ BUDGET

home

1. HERE 2. HERE 3. HERE 4. HERE 5. HERE 6. HERE 7. HERE 8. HERE 9. HERE 10. HERE

Jeg er endnu engang inde i en periode, hvor jeg er mere eller mindre besat af boligindretning. Min lejlighed har også fået en ordentlig omgang i løbet af den seneste uge. Nu er jeg snart sådan rigtig på plads. I går fik jeg sat et par hylder op og de er såååååå fine. I kan se den ene henne på Insta (@Miekirstinequist) Nummer 4 fra Emilies fine webshop, kom jeg også til at klikke hjem den anden dag.

De resterende sager har jeg fundet på forskellige webshops. De fleste af tingene har jeg også set i levende live og tør godt love, at billederne ikke snyder. Stolen fra IKEA jeg den lykkelige ejer af (SE HER) og den får mine varmeste anbefalinger. Det er næsten altid det første som folk kommenterer på, når de træder ind i min lejlighed.

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments