NEW HOME DECOR

 photo IMG_1840_zps1bc3a8fa.jpg

For et par dagen siden, postede Kat et billede på Instagram, af den fineste lille krukke. Det tog mig sådan ca. 2 sek at skrive til hende for at høre, hvor pokker hun havde fået fat i den. Hun forklarede mig, at det faktisk var en kop og designerne bag var Meyer Lavigne. Hun fortalte også, at den kunne købes hos Design delicatessen. Af frygt for, at hun havde hypet den så meget, hoppede jeg på cyklen, lørdag formiddag, og cyklede hen til deres butik på Frederiksberg Allè. Der stod den heldigvis fint og ventede på mig. Hvis andre også skulle være interesseret, kan den også købes online HER og på Meyer Lavignes egen shop HER..

Bare for at vi lige får det helt på plads, så er det den med ansigtet vi snakker om 😉

Kan I have en skøn aften <3

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
8 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments