FRIDAY FUN

 photo IMG_1743_zpsf39a9938.jpg

 photo IMG_1755_zps0d00ac2b.jpg

 photo IMG_1720_zps4b173c00.jpg

 photo IMG_1766_zpsd067c31c.jpg

 photo IMG_1713_zps059bea5d.jpg

 photo IMG_1747_zps56ef0c08.jpg

Adlinks: Coat: Bonaparte (HERE) Sweatshirt: Ganni (HERE) Trousers: Mango (HERE) Bag: Balenciaga (HERE) Sneakers: Stan Smith (HERE)

Hola chicas. Her får I lige et par outfitbilleder fra i fredags. Det store smil skyldes helt sikkert, at jeg netop havde overstået 6 meget intensive uger på uni. Glæder mig sådan til at få lidt mere frihed i kalenderen igen. Kat og jeg skød weekenden i gang med en fredagsbar hos Noise PR. Jeg havde egentlig planer om at give den hele armen, men efter en enkelt øl måtte jeg give op og erkende, at hele min krop virkelig trængte til en afslappet aften. Alene. kl. 18 satte jeg kursen mod Nørrebro, købte take away og gik tidligt i seng. Vild ungdom 😉 I skrivende stund er jeg ved at gøre mig klar til en tur i IKEA. Der kan man ikke komme ofte nok.

Hvis vi lige skal snakke lidt om tøjet, var jeg iført min yndlings sweatshirt over dem alle. Bukserne er fra Mango og jeg købte dem for et par uger siden, da de havde 30% på hele deres webshop. Det var lidt af et sats at købe den slags bukser online, men jeg er blev heldigvis positivt overrasket, da de ankom.

Kan I have en skøn søndag <3

Hola chicas. This is what I looked like on friday, where I finished 6  very busy weeks at uni. Thats why im smiling so much. I was celebrating the arrival of the weekend with, drinks at Noise PR. Unfortunately I had to give up after the first drink, because my body was screaming for a night at home. I was wearing my new trousers from Mango. I bought them a few weeks ago when they had 30% off everything on their webshop. Wish they would do that quite more often.

[show_shopthepost_widget id=”317534″]

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
3 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments