BABY BLUE

 photo IMG_1623_zps3e95fd42.jpg

 photo IMG_1661_zpsfcb4d473.jpg

 photo IMG_1643_zpsec278486.jpg

 photo IMG_1665_zps009267d1.jpg

 photo IMG_1602_zps515a6ac7.jpg

Adlinks: Coat: Minimum Knit: Gina Tricot (SIMILAR HERE) Sneakers: Ganni (HERE & HERE) Scarf: Lala Berlin (HERE) Bag: Everie (HERE)

Så blev det endelig weekend og den her har jeg godt nok set frem til længe. Min kalender sige FRI og jeg kan næsten ikke huske, hvornår jeg sidst har tilbragt en hel weekend i København. I går fejrede jeg weekenden på en yderst traditionel måde, og det så sådan her ud. Dagen i dag vil jeg skyde i gang med en løbetur og nyde byen, inden den for alvor åbner. Min veninde, Anne, er på besøg fra mellemøsten, så mon ikke vi finder på noget hyggeligt. Måske lidt shopping. Tro det eller ej, men det er faktisk længe siden jeg sidst har prøvet det.

Billederne her er fra i onsdags, hvor jeg var meget. På denim-måden. Jeg har vist sagt det før; blå er og bliver min yndlingsfarve.

Kan I have en skøn lørdag <3

[show_shopthepost_widget id=”316410″]

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
9 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments