SEJLERSTILEN

 photo IMG_1344_zps33f1fa8b.jpg

 photo IMG_1394_zps00af2a00.jpg

 photo IMG_1411_zpsc03b041e.jpg

 photo IMG_1355_zps2ddd008f.jpg

 photo IMG_1415_zpsd148eef4.jpg

Adlinks: Coat: Topshop på strøget (SIMILAR HERE) T-shirt: Comme des Garcon (SIMILAR HERE) Jeans: Gina Tricot (SIMILAR HERE) Sneakers: Stan Smith (HERE) Bag: Everie (HERE) Sunnies: Ray-ban (HERE)

Jeg har efterhånden haft et hav af forskellige locations til mine outfitbilleder, men på dækket af et stort skib, har jeg endnu ikke prøvet. Indtil nu. Billederne her stammer selvfølgelig fra weekendens tur på Oslobåden. Ganske få minutter efter, lagde skibet fra Kaj (kan man sige det?) og så kan jeg godt fortælle jer, at det blæste op.

Tøjet er der egentlig ikke så meget mere at sige om. I har set det meste før. Solbrillerne er selvfølgelig de klassiske wayarer, som I stadig kan få 12% rabat på henne hos Sunglasesshop med koden 12SGSEPT.

Doing the years I’ve been blogging, I’ve had a million of different locations for my outfit pictures. In spite of that I’ve never had them taken on a boat. Until now. These pictures were tanken on the boat on my way to Oslo this weekend. Im pretty sure that you’ve seen all the items in other posts, so I wont be going in to details. Have a great day everyone.

[show_shopthepost_widget id=”309446″]

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
5 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments