OCTOBER 2

 photo IMG_1192_zps8c7a55ac.jpg

 photo IMG_1175_zps6242965f.jpg

 photo IMG_1211_zps878be89b.jpg

 photo IMG_1188_zps19a180e4.jpg

Adlinks: Knit: ASOS (HERE) Skirt: Ganni (HERE & HERE) Boots: Vagabond Bag: Everie (HERE) Watch: Daniel Wellington (HERE)

Sådan så jeg ud går, som var en travl, men vildt god dag. Om eftermiddagen var jeg til lancering af den burgerbog, som jeg har givet et bidrag til. Den er blevet så fin, og jeg glæder mig til at vise jer mere. I kan allerede smu-kigge HER. Efterfølgende var jeg til frisøren, hvor den både stod på farve og klip. Begge dele var yderst tiltrængt. Der er sket en ret stort forandring (synes jeg selv) og det får I selvfølgelig også straks at se. Ellers kan I smukke hen på Instagram og lure (@Miekirstinequist). Dagen sluttede af med besøg af min far. Han har været så sød at hjælpe mig med at bygge et nyt spisebord. DET glæder jeg mig til.

Hvis vi også lige skal snakke lidt om tøjet, så var jeg hoppet i en spritny strik fra ASOS. Den er jeg dælme glad for og jeg vil virkelig ønske, at de også lavede den i sort. Nederdelen har I efterhånden set en del gange – den er bare rar og pæn.

Kan I have en dejlig fredag derude <3

This is how I looked yesterday. It was a busy, but pretty nice day. It was spent at a launch of the burger book im a part of and later I had my hair done. Cant wait to show you guys both of these things.

[show_shopthepost_widget id=”301198″]

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments