SIMPLE FALL

SIMPLE FALL 1
SIMPLE FALL 2
SIMPLE FALL 3
SIMPLE FALL 4
SIMPLE FALL 5

Adlinks: Knit: Bonaparte (HERE) Jeans: Custommade Shoes: ASOS (HERE) Scarf: LALA Berlin (HERE) Bag: Bonaparte (HERE) Watch: Daniel Wllington (HERE)

Hola Chicas (& Chicos?) Jeg tjekker lidt senere ind i dag, end normalt. Jeg havde lige en lille skoleopgave, som skulle ud af verden. Nu er den klaret og jeg er klar til resten af dagen. Først står den på lancering af den burgerbog, som jeg har givet et bidrag til. Mit første bidrag til en bog. Så må man vel godt være lidt stolt, ik? Jeg skal selvfølgelig nok vise billeder af det hele og fortælle meget mere om den. Efterfølgende skal jeg til frisøren, hvor jeg langt om længe skal klippes og farves. Wella har været så søde at hjælpe mig med det projekt, så jeg er sikker på, at det nok skal blive godt. Husk at I kan følge med I det hele henne på Insta @Miekirstinequist.

Billederne er fra weekenden, som blev tilbragt hjemme på Fyn. Det er et rimelig simpelt outift og meget klassisk mig. Blusen og tasken er begge fra Bonapartes fall kollektion. Blusen er af den type, som jeg helst skal have et par stykker af i min efterårsgarderobe. En grå strik er altid en sikker vinder. Tasken er lavet i det blødeste læder og kan både indeholde en masse dullegrej OG mit spejlreflekskamera. WIN. Om ganske få dage vender jeg tilbage med en konkurrence, hvor I endnu engang kan vinde et gavekort til Bonapartes webshop.

Kan I have en skøn torsdag. Husk at det er lillefredag <3

Im checking in a little later today than normally. I just had to finish an school assignment to finish. Now it’s done and im ready for the rest of the day. I have pretty busy schedule a head of me. First I’m attending the the launch of the big Burger book that im a part of and later I have a date with a hair dresser who’s gonna do some magic with my hair. Remember that you can follow my day on Instagram @Miekirstinequist.

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments