COPENHAGEN

 photo IMG_1129_zps067d5476.jpg

 photo IMG_1099_zps4241b368.jpg

 photo IMG_1121_zpsfab82e99.jpg

 photo IMG_1097_zpsba5e1db2.jpg

 photo IMG_1100_zpse0f8f4db.jpgAdlinks: Jacket: Gestuz (HERE) Sweatshirt: Bonaparte Skirt: Ganni (HERE& HERE) Boots: Vagabond Tote: Lala Berlin (HERE)

Mandag morgen gik turen tilbage til København og jeg fik den varmeste velkomst, med høj sol og en flot blå September himmel. Sidst på eftermiddagen tog jeg ud i lufthavnen og hentede min veninde, Anne, som endelig har fået tid til at komme på ferie i København. Det var en god dag. Det håber jeg også at det blive i dag. Lige nu sidder jeg og kigger ud på regnen og den må gerne lige tage en slapper. Jeg har en dag, hvor jeg skal cykle fra A til B til C og til D. Det er bare lidt sjovere, hvis man ikke ender som en våd hund.

Kan I have en dejlig onsdag <3

Monday morning I went back to Copenhagen. I was quite a welcome, since the sun was shining and the sky was September blue. In the afternoon I was in the aiport picking up my friend, Anne, who’s finally back in Copenhagen for a few weeks.

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
3 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments