PEACE & QUIET

 photo IMG_1055_zps5eaae982.jpg

 photo IMG_1065_zps9a5d85ae.jpg

 photo IMG_1046_zps455fca3f.jpg

Black suit from Black Swan: HERE & HERE

Weekenden på Fyn er så småt ved at være ovre og det har dælme været rart. Mest af alt har den stået på god mad og afkrydsning af to-do listen. Det er rart at komme til bunds i den slags og nu kan den nye uge bare komme an. Som I måske har set henne på Insta (@Miekirstinequist) startede jeg søndagen med en 14 km-lang løbetur. Min søde mor var med på cyklen, så jeg kunne holde tempoet og motivationen oppe. Jeg fik hende også til at tage et par billeder, så nu kommer der snart det trænings-indlæg, som jeg har lovet i 100 år 😉

Som I kan se på billederne, har jeg været iført en klassisk søndagsuniform. Sættet er fra det danske mærke, Black Swan, der vel bedst kan beskrives, som modens svar på Tupperware 😉 Det betyder ganske enkelt, at de holder de der såkaldte “home parties” hvor der kommer konsulenter ud og sælger. Ret sjovt, egentlig. Kollektionerne kan dog også købes online.

Jeg vil smutte igen. Har nemlig planer om at hjælpe min mor i køkkenet, hvor den står på hjemmelavede pizzaer på grillen.

My weekend on the country site is about to be over. I have to say that is has been pretty nice. I’ve spent most of the time eating and working on my to-do list. It feels pretty good getting things done and right now, im totally ready for a new and busy week. As you can see on these pictures, I have been wearing a very classic sunday-outfit today. A nice, black and very comfy suit from the danish label Black Swan.

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
4 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments