BACK HOME

 photo IMG_0852_zps6cfba94d.jpg

 photo IMG_0818_zpseafbb668.jpg

 photo IMG_0853_zpsbef4cfed.jpg

 photo IMG_0832_zps40662dd3.jpg

 photo IMG_0864_zps021afdf9.jpg

 photo IMG_0835_zpsbbdfb8a0.jpg

Adlinks: Knit: & Other Stories (HERE & SIMILAR HERE) Jeans: Custommade Shoes: ASOS (HERE)

ENDELIG er jeg tilbage på Fyn. Har sådan savnet det sted og var frygtelig bange for, at jeg ikke ville nå herhen, imens æblerne fra haven, stadig var gode 😉 Når jeg pakker tasken til mine weekender her, er kodeordet altid; afslapning. Her mener jeg tøj der ikke strammer og flade sko. Billederne her, som er taget i går eftermiddags, illustrer hvad jeg mener. Beklager i øvrigt, at jeg spammer jer med min jeans fra Custommade. Jeg er ganske enkelt bare rigtig rigtig glad for dem. Ikke nok med, at de har det perfekte fit, så er de også enormt behagelige at have på og så selvfølgelig vanvittig pæne 😉

Kan I forresten se, at jeg har givet bloggen en ny header? Det har jeg faktisk ønsket mig i flere år – jeg har bare ikke lige vidst hvordan den skulle være. Endelig tog jeg mig sammen, og hyrede en dygtig grafiker. Hun har faktisk lavet den i flere forskellige farver, så jeg kommer nok til at skrifte den i ny og næ. Smart. Det er sikkert helt ligegyldigt for jer, men bloggen her er nok det sted, jeg tilbringer mest tid hver eneste dag, og så kan det være ganske godt med lidt luftforandring.

Kan I have en skøn lørdag <3

Im finally back at my parants place on the country site. Was so afraid that I would miss the apple season this year 😉 When I pack my bags to stay here, it’s all about comfort. Just like you see it on the pictures. And now something else; Do you like my new header? I’ve wanted a new one for years, but had no clue what it should bee like. And had a talented graphic designer helping me and very happy about the result.

[show_shopthepost_widget id=”290442″]

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
10 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments