SUMMER MOMENTS

Så ankom kulden og vi kan ikke længere løbe fra, at sommeren for alvor er slut. Bare for hælde lidt ekstra salt i såret, tænkte jeg, at jeg vil bruges sådan en kedelig efterårs-tirsdag på at dykke ned i arkiverne, og kigge tilbage på nogle af de bedste stunder fra sommeren. Vi kan vist godt blive enige om, at det har været en rigtig god en af slagsen og mulighederne for at få luftet kjoler, shorts og bikinier, har været uendelige. Her har jeg fundet nogle af mine favorit-looks og jeg må ærligt indrømme, at jeg blev en smule sentimental, da jeg bladrede igennem billederne..

 photo IMG_0035_zps1bc0dac6.jpg

På en ualmindelig lun og fugtig sommeraften, var jeg hoppet i den fineste kjole fra samarbejde mellem & Other Stories og Vika Gazinskaya.

 photo IMG_2370_zps80b4b425.jpgHer var jeg iført den pæne og populære kjole fra ASOS som nærmest var et musthave, hos de fleste bloggere 😉

 photo IMG_2159_zpsa6cbe899.jpgJeg besøgte de fine kolonihaver på Amager. Inden da, havde jeg selvfølgelig været forbi Ismageriet og fået verdens bedste is. Skjorten er herfra.

 photo IMG_3020_zps62b8d768.jpgIgen en fin sommerdag i byen, iført culottes fra ASOS.

 photo IMG_3796_zps9bf064b2.jpgDet var en sommer, hvor jeg virkelig fik dyrket de bare skuldre. Den her bluse fik så mange fine komplimenter med på vejen. Den gemmer jeg til næste sommer. Den kan stadig købes LIGE HER.

 photo IMG_4558_zps0a089d45.jpgOg så blev jeg brun..

 photo IMG_3883_zps15bd8f0d.jpg..og besøge dyrehavsbakken..

 photo IMG_4206_zpse774fc5c.jpg

…Og smukke Ærø, som tog mig med storm. Her lufter jeg mine loafers fra ASOS.

 photo IMG_4875_zpsa8f8fc02.jpg

I fin nederdel fra Gannis nuværende kollektion. ELSKER printet.

 photo IMG_4483_zps3735f055.jpg

Et sted på Sydfyn, iført den bikini, som jeg boede i hele Juli-måned.

 photo IMG_4450_zpsb913f1e6.jpg

Sommer, sommer, sommer. Håber vi snart ses igen <3

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments