FREDERIKSBERG ALLÈ

 photo IMG_0582_zpsd33ce070.jpg

 photo IMG_0572_zps8c03e3a8.jpg

 photo IMG_0534_zpsf7b17442.jpg

 photo IMG_0569_zps4498a683.jpg

 photo IMG_0559_zps04277ddc.jpg

 photo IMG_0550_zpsf5a83a15.jpg

Blouse: Just Female (HERE) Jeans: Custommade Bag: Everie (HERE) Sneakers: Stand Smith (HERE)

Set ud fra overskriften, kan I næsten selv gætte hvor billederne er taget 😉 Selvom jeg er blevet overraskende glad for at bo på Nørrebro, så savner jeg stadig Frederiksberg i ny og næ. Både fordi det er den bydel, som har de fineste små butikker, men også fordi der er pænt over det hele. Mit yndlingsspot er Frederiksberg allè og de fleste kan nok blive enige om, at det er det tætteste man kommer på Paris, her i København.

Billederne er fra i går, hvor jeg igen igen var hoppet i mine jeans fra Custommade, som uden tvivl er mine nye yndlingsjeans. Både fordi de er pæne og yderst behagelige. I det hele taget er deres nuværende kollektion værd at tjekke ud. siden mit første møde med DEN HER har den ikke forladt mine tanker.

Kan I have en skøn søndag <3 Min står bl.a på fodboldkamp i parken, en løbetur og andre søndags-ting. Senere deler jeg en rigtig lækker opskrift, så jeg kan godt anbefale at komme tilbage 😉

A few pictures from yesterday, where I walked around my old Neighborhood, Frederiksberg. This is definitely the place in Copenhagen, where you find the best shops and prettiest streets. Once again I was wearing my favourite jeans from Custommade. Im so in love with this brand, and my latest cruch is THIS ONE.

[show_shopthepost_widget id=”278514″]

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
3 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments