IN STOCKHOLM

 photo IMG_0449_zpsc2b611b3.jpg

 photo IMG_0416_zps85b86dcf.jpg

 photo IMG_0446_zps1c8541a0.jpg

 photo IMG_0429_zps5db4ff74.jpg

 photo IMG_0439_zpse9232575.jpg

Adlinks: Knit: COS (SIMILAR HERE) Trousers: Zara Bag: & Other Stories Shoes: ASOS (HERE)

Som lovet kommer der lige lidt billeder fra dagen i går, som blev tilbragt i Stockholm. Som er blogger, er det altid en kæmpe fornøjelse at komme til nye byer, med nye baggrunde, end dem man er vant til. Selvom København nu også har rigtig mange fine at byde på.

I dag er det endelig fredag og jeg trænger SÅ meget til weekend. Det har været en ret hård uge, med en del skolearbejde og en masse blog-relaterede ting. Hvorfor skal højsæsonen for de to ting, jeg beskæftiger mig med, altid falde på samme tid? Heldigvis er min weekend pakket med rare og afslappede planer, så lidt heldig er jeg da. Har I nogle sjove ting på programmet?

This is how I looked yesterday, where I spent the day in Stockholm. Being a blogger, it’s always pretty nice to visit other cities and try out new location for your pictures. Im by the way SO happy that it’s finally weekend. This week has been crazy busy so I cant wait to sleep and relax a little.

[show_shopthepost_widget id=”276390″]

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments