ONSDAGASSTILEN

 photo IMG_0363_zps697523d1.jpg

 photo IMG_0374_zps036d8653.jpg

 photo IMG_0353_zpse8ec8c57.jpg

 photo IMG_0383_zps55db314c.jpg

Adlinks: Sweatshirt: Topshop på strøget (ONLINE HERE) Jeans: Custommade Bag: Adax (HERE) Shoes: ASOS (HERE)

Hej Babes. Det blev lige til et lidt sent indlæg fra mig i dag. Som I måske har set henne på Insta @Miekirstnequst, har jeg tilbragt hele min dag i Stockholm sammen Samsung. Vi fløj tidligt i morges, og var tilbage i København her først på aftenen. Det er altså lidt skørt, at man kan nå at tilbringe sin dag, i to forskellige hovedstæder. Hvad jeg lavede deroppe, skal I selvfølgelig nok høre mere om. I morgen poster jeg et par billeder, med den flotte by som baggrund 😉

Billederne her er fra i går, hvor jeg sluttede eftermiddagen i den nye Companys på Strøget. Den ligger ved Magasin i den gamle inwear-butik. Den er blevet SÅ fin og jeg vil klart anbefale at slå et smut forbi. Som I kan se, var min nye og fine Adax taske kommet med i byen. Den bliver i øvrigt ikke mindre fin sammen med den lille pels-hjerte-tassel, som er lavet i et samarbejde mellem DAY og Kopenhagen Fur.

Nu vil jeg lige få styr på de sidste ting, inden jeg hopper på hovedet i seng. Jeg har en del søvn, som skal indhentes.

This is how I looked yesterday afternoon, where I dropped by the new Companys store. Today was spent in Stocholm with Samsung and I just got back to Copenhagen a few hours ago. It’s pretty crazy that it’s possible to spent a day in two capitals. I’ll get back with pictures ASAP.

[show_shopthepost_widget id=”274878″]

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
4 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments