SWEATER WEATHER

 photo IMG_0152_zps2ea51ed5.jpg

 photo IMG_0105_zps19d65618.jpg

 photo IMG_0163_zps4802a384.jpg

 photo IMG_0149_zps1bb124da.jpg

 photo IMG_0122_zps9dee4acc.jpg

Adlinks: Knit: Munthe (HERE) Jeans: Weekday Bag: Balenciaga (HERE) Shoes: ASOS (HERE)

Et par billeder fra dagen i går, som på mange måder var en helt almindelig mandag i min verden. Det var selvfølgelig også dagen efter mit halvmarathon, og jeg har næsten ikke tal på hvor mange gange jeg fik spurgt til, om jeg havde ømme ben. Sjovt nok kunne jeg intet mærke,  så jeg må have ramt den helt rigtige dag.

Noget helt andet er, at jeg virkelig elsker den her indian summer, som både tillader bare ankler og lækker strik. Speaking of strik, så I så lige den flotte af slagsen, som jeg viste henne på Instagram i går? Ellers skal I altså lige tjekke den ud HER. Mine jeans fra Weekday er i øvrigt helt nye og er noget af det mest behagelige, jeg længe har prøvet. Det er deres Saturday-model, som både er lavtaljet og fyldt med stræk. Sådan kan jeg aller bedst lide mine jeans og så er jeg i øvrigt ret vild med farven. Yderst brugbar må man sige. I er en del som har spurgt til størrelsen på mine ASOS loafers. Når jeg køber sko hos ASOS går jeg altid en størrelse op og det har jeg også gjort med dem her. Normalt er jeg en str. 37 men de her er en 38 og passer perfekt.

Kan I have en skøn dag alle sammen. Jeg tjekker ind igen senere <3

This is how I looked yesterday, which was a pretty normal manday in my world. I love the weather as it is these days. The sun is shing and the temperature allows you to wear sweters and bare ankels. Have a great day everyone. I’ll tjeck in later.

[show_shopthepost_widget id=”268678″]

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments