TRENDING

IMG_0034

IMG_0067

IMG_0059

IMG_0076

IMG_0086

Adlinks: Jacket: Gestuz (HERE) Knit: Black Swan Trousers: Zara (HERE) Sneakers: Stan Smith (HERE) Bag: Balenciaga (HERE)

Jeg kunne ikke lade være med at grine en lille smule af mig selv, da jeg sad og kiggede billederne her igennem. De sidste par dage, har jeg snakket enormt meget om marmor og andre hypede ting. Jeg vil ikke gå så langt som at sige, at jeg har gjort grin med det, men der har da været en snert af en humoristisk undertone 😉 Men altså, så ser man lige mig stå her, iført to af tidens måske mest hypede ting; Strikbukser fra Zara og et par Stan Smith. Som Cille skrev henne på Insta; “Det nye blogger-outfit”. For at det ikke skal være løgn, så havde Katrine (som selvfølgelig agerede fotograf) været forbi Zara inden vi mødtes og hente de selvsamme bukser. Individualisme længe leve 😉

Til sidst vil jeg lige ønske jer alle sammen en rigtig god fredag. Håber I skal lave en masse sjove ting. Jeg skal på Uni det meste af dagen og efterfølgende skal jeg mødes med en dygtig grafiker, som skal hjælpe mig lidt med at gøre bloggen lidt pænere. Resten af weekenden kommer mest til at handle om halvmarathon. Men en lille øl eller et enkelt glas vin, skal der også være plads til 😉

This is what I was wearing yesterday when I once again met up with Kat for a few pictures. So nice that the weekend is finally here. For me it’s all about the half marathon I’ll be running on sunday.

[show_shopthepost_widget id=”262150″]

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments