MARBLE & LEATHER

 photo IMG_9925_zps40d10ead.jpg

 photo IMG_9953_zps6a0f12d2.jpg

 photo IMG_9961_zps82a36b20.jpg

 photo IMG_9910_zps726e1b1d.jpg

 photo IMG_9943_zpsd95bd5ca.jpg

 photo IMG_9900_zps85479f42.jpg

Adlinks: Jacket: Old ones from COS (SIMILAR HERE) Leather Trousers: & Other Stories (HERE) Sweatshirt: Topshop på Strøget (ONLINE HERE) Bag: & Other Stories Shoes: ASOS (HERE)

Lad os lige fortsætte snakken om marmor og dets magnetiske effekt fra sidste indlæg. I går eftermiddags, skulle jeg nemlig mødes med Kat til vores nærmest daglige rutine; billeder. Da vi cyklede rundt og jagtede en god location, kom vi tilfældigvis fordi en hel mur af marmor. Der var ikke så meget at diskutere der. Vores baggrund var fundet 😉

I dag er min første dag i lang tid, hvor jeg ikke skal på uni eller lave gruppearbejde. Jeg skal selvfølgelig læse lidt, men jeg bestemmer selv hvornår og det føles næsten som en fridag 😉 Jeg vil starte med at løbe mig en lille tur rundt om søerne. Det bliver min sidste tur, inden søndagens halvmarathon, så jeg håber at formen er i top. Senere har jeg et enkelt møde og afslutningsvis jeg skal jeg et smut forbi dem her. Slet ikke noget dårlig dag. Håber også, at I får en dejlig en <3

This is how I looked yesterday, where Kat and I found this perfect Marble wall. Since everything has to be marble these days, we had no choise but using it as our background. Kind of like how it matches my green trousers as well. 

[show_shopthepost_widget id=”261294″]

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
6 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments