TIRSDAGSSTILEN

 photo IMG_9832_zps1bbd4300.jpg

 photo IMG_9888_zpsc8d70e91.jpg

 photo IMG_9811_zps1bba7803.jpg

 photo IMG_9857_zpsb57ecba9.jpg

 photo IMG_9848_zps3ca589b1.jpg

Adlinks: Jacket: Gestuz (HERE) Top: Mads Nørgaard (HERE) Jeans: Custommade Bag: Costummade Shoes: ASOS (HERE)

Et par helt friske billeder fra dagen i dag, som har været travl, men rigtig god. Som I måske så henne på Insta (@Miekirstinequist) startede jeg dagen med et lille besøg af postbudet. Han kom selvfølgelig med mine nye flotte sko fra ASOS og de er heldigvis mindst lige så pæne og behagelige som jeg havde håbet. I kan godt forbedrede jeg på overeksponering i den nærmeste fremtid 😉

Jeg har haft en af de dage, hvor jeg skulle frem og tilbage fra den ene ting til den anden. I min verden kræver det et godt og praktisk outfit, som man også føler sig godt tilpas i. Her virker Jeans, læderjakke og t-shirt-kombinationen bare altid 😉 Jeg kan ellers godt fortælle jer, at jeg er blevet vanvittig glad for min taske/net fra Custommade. Den var en del af den goodiebag, som jeg fik til Guldknappen-showet for et par uger siden. Som Cutommade i øvrigt, fuldt fortjent, vandt. Den er perfekt til de dage, hvor jeg skal på uni eller mødes med min gruppe. Der er nemlig både plads til min computer og alle de andre ting, jeg render rundt med.

Kan I have en skøn aften <3

[show_shopthepost_widget id=”257358″]

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
8 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments