FRIDAY FRIDAY

 photo IMG_9777_zpsc9f19ebb.jpg

 photo IMG_9804_zpsd84cb251.jpg

 photo IMG_9757_zps653a38be.jpg

 photo IMG_9730_zps90d42389.jpg

 photo IMG_9802_zps966819f4.jpg

 photo IMG_9801_zps50a58955.jpg

 photo IMG_9742_zps96790137.jpg

 photo IMG_9790_zps50687f90.jpg

Adlinks: Shirt: Libertine Libertine (HERE AS A DRESS) Trousers: ASOS (HERE) Bag: Maanii X Bisou (HERE) Shoes: ASOS (HERE)

Hold nu fast hvor har det været en weekend med gang i. Billederne her er fra fredag aften, hvor jeg teamede op med nogle af mine søde blogger-veninder.  Den stod på sammenskudsgilde hjemme hos Cat. Elsker seriøst de aftener, hvor man sidder omkring bordet fra kl. 7 og til langt ud på natten, vender verdenssituationen, spiser god mad og drikker rigelige mængder rødvin. Hele lørdagen stod på Finderskeepers, hvor jeg nærmest fik solgt alt hvad jeg havde med. Tak til alle jer, som kiggede forbi. Håber I fik en masse gode ting med hjem.

I dag har jeg været tidligt oppe. Min store misson var nemlig at løbe 15 km, som den sidste alvorlige forberedelse til næste weekends halvmatathon. Min kære svoger fulgte mig det meste af vejen, og jeg kom igennem på 1 timer og 18 min. Jeg er ganske godt tilfreds og føler mig efterhånden så klar som jeg kan blive. Min eftermiddag blev brugt på fødselsdagsfejring af min søster, som bl.a bød på et overdådigt kagebord.  Her til aften står den bare på praktisk arbejde, for jeg går endnu engang en uge i møde, hvor kalenderen er pakket fra mandag til søndag. Jeg kan godt mærke, at jeg liiiige skal vænne mig til at hverdagen sådan for alvor er gået i gang igen. Jeg kunne virkelig godt bruge en dag på sofaen med masser af Netflix.

My weekend has been crazy busy. These pictures are from friday night, where I teamed up with some of my lovely blogger girls. I seriously love those nights, where you sit around the table all night just talking, dining and wining. Rest of the weekend has been filled with flea market, running and birthday celebration.

[show_shopthepost_widget id=”252914″]

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments