SIMPLE & CLASSIC

 photo IMG_6456_zps1de6b026.jpg

 photo IMG_6482_zps7f3f09c1.jpg

 photo IMG_6498_zps57c051e6.jpg

 photo IMG_6476_zps3d9317c8.jpg

 photo IMG_6465_zpse34f02a4.jpg

Adlinks: Shirt: Samsøe Samsøe (HERE) Trousers: Topshop (HERE) Shoes: ASOS (HERE) Bag: Everie (HERE)

I går havde jeg verdens længste dag på uni og da jeg sad i toget hjem, var jeg så træt, at jeg havde svært ved at se hvordan jeg skulle komme igennem resten af dagen. Heldigvis nåede jeg lige hjem inden jeg skulle videre, og et hurtigt bad gjorde underværker. Herefter hoppede jeg op på cyklen, mødtes med Kat og satte kursen mod Toldboden, hvor webshoppen Boohoo bød på tre retters, vin og god underholdning. Her snakker vi på fotovæg og selfie stricks. Se selv hene på Insta (@Miekirstinequist).

Der skulle tænkes hurtigt, da jeg skulle vælge outfit og heldigvis havde jeg denne flotte skjorte fra Samsøe hængende. Et par læder(ish) leggins og en pæn top, går man aldrig galt i byen med. I dag skal jeg heldigvis “læse” hjemmefra. Så må vi se hvordan det kommer til at gå 😉 I eftermiddag skal jeg til et par events og sjovt nok slutter dagen endnu engang på Toldboden, hvor ASOS er værterne.

Kan I have en skøn dag <3

[show_shopthepost_widget id=”244202″]

 

 photo IMG_6503_zps0308fe38.jpg

Bedst som jeg stod og posede til dagens outfitbilleder, kom Simone snigende uden jeg overhovedet havde opdaget det. Hun havde spottet hos in action fra den anden side at vejen. Kat nåede heldigvis at få situationen foreviget, så det skal I ikke syndes for.

 

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
3 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments