MAGSTRÆDE

 photo IMG_6321_zps56be3823.jpg

 photo IMG_6345_zps39e8cab8.jpg

 photo IMG_6302_zpsbf2595f5.jpg

 photo IMG_6359_zpse2d349d4.jpg

 photo IMG_6349_zps21e2ba55.jpg

 photo IMG_6307_zps6375e818.jpg

Adlinks: Jacket: Gestuz (HERE) Sweatshirt: Topshop på Strøget (ONLINE HERE) Jeans: Gina Tricot Bag: Custommade Shoes: Ganni (HERE & HERE)

Sådan så jeg ud i onsdags, som officielt var min sidste “feriedag”. I går startede jeg nemlig på det sidste semester af min bachelor, som udelukkende kommer til at bestå af kommunikation. Jeg var jo så fornuftig at skrive min bacheloropgave på 5. semester, altså i foråret, så jeg har en eller anden idè om, at jeg kan tage den lidt mere afslappet her til sidst. Så får vi at se hvordan det går 😉

Billederne er taget i den smukke smukke Magstræde i indre København. En location som jeg efterhånden har brugt en del gang. Se bare HER og HER – Den virker hver gang 😉 I dag er i øvrigt en af de dage, som jeg har glædet mig rigtig meget til. Jeg pakker nemlig min kuffert og to af mine aller bedste veninder i en bil, og sætter kursen mod det hyggeligste sommerhus på Vestsjælland. Jeg glæder mig så ualmindeligt meget til masser af kvalitetstid, mad og ikke mindst rødvin. Masser af rødvin. Jeg har selvfølgelig været en dygtig blogger og har forberedt et par indlæg til weekenden.

Kan I have en rigtig god en <3

This is how I looked this wednesday, which was also the last day of my 3-months summer holiday. Yesterday I started up on the last semester of my bachelor. In a few housers I will be on my way out on the country site, where I will sent the weekend in a summer house with two of my best friends. Cant wait.

[show_shopthepost_widget id=”235238″]

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments