FRA EN AF DE DER DAGE

SAMSUNG CSC

Adlinks: Jacket: Old one from COS (SIMILAR HERE) Top: Custommade Trousers: Mango (HERE) Bag: Mango (SIMILAR HERE) Shoes: ASOS (HERE)

Lige et enkelt outfitbillede fra i går og mere bliver det ikke til, for da jeg var færdig med dagens program, var jeg træt. Som i træt med træt på. Jeg startede dagen med at løbe 12 km, efterfulgt af et enkelt møde, videre til Guldknappen-show og afslutningsvis hygge og event hos Noise PR. Jeg klager bestemt ikke, for det er jo sjove ting og jeg vil 20 gange hellere have sådan en dag, end at sidde 8 timer på et kontor. Men det er også en af de dage, hvor jeg er helt bombet i krop og hoved, når aftentimerne nærmer sig. At kroppen bliver træt giver nærmest sig selv. Det skyldes selvfølgelig både løbeturen og det faktum, at jeg godt og vel får cyklet 10-15 km. på sådan en dag. Et møde og to events kræver ligesom også en del snak og mingling, og det er virkelig noget af det, jeg aller bedst kan lide ved min hverdag. Altså det der med, at jeg ser og møder så mange forskellige mennesker, i løbet af en dag. Jeg er også typen, der snakker meget. Som i hele tiden. Og når man i løbet af 6 timer har haft 20 forskellige samtaler, kommer trætheden altid buldrende, på cykelturen hjemad.

Nåmen vi skal også lige nå at vende tøjet. Bukserne og tasken er et par udsalgskøb fra Mango. Jeg kom til at klikke dem hjem en aften, da jeg sad og kiggede på lidt webshops. Jeg fortrød egentlig med det samme, for jeg havde jo slet ikke brug for dem. Derfor blev jeg enig med mig selv om, at begge dele ville ryge retur, så snart de ankom. Det smarte ved Mango er nemlig, at man faktisk kan bytte det man har købt online, i butikkerne. Så slipper man for alt det der med at skulle på posthuset og gå og vente på sine penge. Men da pakken ankom, blev jeg positivt overrasket og besluttede mig straks for at beholde begge dele. Blusen er Custommade og det var ikke helt tilfældigt, at jeg var hoppet i den. Som sagt var Guldknappen en del af dagens program og sørme om Custommade ikke gik hen og vandt. Så fortjent og forståeligt.

Just a little snap of what I looked like yesterday. I had one of those really busy but pretty good days and in the later afternoon, I was so tired and warn out. I was wearing my new trousers and bag from Mango that I bought online a few weeks ago. Before they arrived, I decided to return both of them, but when I got the package I was happily surprised. Love when online shopping have those happy endings.

[show_shopthepost_widget id=”231306″]

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments