MONDAY MONDAY

 photo IMG_6198_zpsa1f4c7f2.jpg

 photo IMG_6265_zpsbd4b9c79.jpg

 photo IMG_6275_zps93672d42.jpg

 photo IMG_6221_zpsa9156721.jpg

 photo IMG_6271_zpsb6a72cf5.jpg

 photo IMG_6225_zpsf13665cb.jpg

 photo IMG_6202_zpse99a68ff.jpg

 photo IMG_6275_zps93672d42.jpg

Adlinks: Jacket: Gestuz (SIMILAR HERE) T-shirt: ASOS (HERE) Jeans: Topshop på strøget (ONLINE HERE) Shoes: Converse (HERE) Bag: Everie (HERE)

I går startede jeg dagen, og ugen, med en lille togtur tilbage til København, efter et par meget afslappende dage på Fyn. Jeg nåede kun lige hjem og stille tasken, inden jeg skulle på farten. Jeg mødtes bl.a med Kat og Cat og tog til et event med Luckyboysunday, som laver de fineste bolig-ting. Jeg kendte ikke mærket før, men nu er det bestemt i min radar. Se lige DE HER puder, så forstår I nok hvad jeg mener 😉

Tøjet var rimelig simpelt og hverdagsagtigt. Måske endda lidt street 😉 og som I kan se, har jeg kastet mig ud i et par såkaldte Mom-jeans. Dagen i dag står først på en LANG løbetur. Det der halvmarathon kommer nærmere og nærmere. Efterfølgende er alt i blog-regi og det indebærer bl.a Guldknappen-show. Mon ikke man skal være lidt fin i tøjet? I så fald går det lige op for mig, at jeg har et problem.

This is what is was wearing yesterday, where I started the week with a train ride back to Copenhagen, aften spending the weekend on the country site. As soon as I got home I met up with my blogger-girls to attend an event with the coolest interior-items. Check it out here. Today it’s all about events and meetings. And since one of the events is an award show, it just crossed my mind that I might need to wear something nice. So well, gotta run.

[show_shopthepost_widget id=”229146″]

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments