WINDY WINDY

 photo IMG_5994_zpsd81d4ff6.jpg

 photo IMG_5985_zpsf88ee86e.jpg

 photo IMG_6022_zps0e152d8c.jpg

 photo IMG_6018_zps8b96cabf.jpg

 photo IMG_5998_zps7334e224.jpg

Adlinks: Denim Jacket: Topshop på strøget Sweater: Chicwish (HERE & SIMILAR HERE) Leggins: Topshop (HERE) Shoes: Converse (HERE) Bag: Balenciaga (HERE)

Sådan så jeg ud i onsdags, hvor jeg endnu engang var kommet ud i et værre blæsevejr. Det bliver jeg altså aldrig fan af. Som I kan se, har jeg fundet mine Converse frem fra gemmeren (eller nærmere bestemt, min bedroller). De har altså været et godt køb og er et af de der items, som altid fungerer og som aldrig bliver kiksede, eller hvad man nu siger. Husk at de faktisk er en smule billigere henne hos ASOS og med koden ASOSGLAMOR, sparer man lige 20% ekstra. Bare et lille fredagstip.

Jeg vil smutte igen, da jeg har et par møder inde i byen. Senere får jeg gæster til middag og jeg aner stadig ikke hvad jeg skal servere. Gode forslag vil blive modtaget med Kyshånd. Heldigvis har Carlsberg været så søde at hjælpe mig af med drikke-krisen 😉

Kan I have en skøn fredag <3

This is how I looked the other day, when I once again had to face a crazy windy day. As you see on the pictures, I found my old Converse. It’s one of those items that never runs out of style and that i wear season after season. Have a great friday, guys <3

[show_shopthepost_widget id=”224234″]

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
4 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments