HELLO, FALL

 photo foto_zps005a8406.jpg

Jacket: Gina Tricot (HERE & SIMILAR HERE) Knit: Gina Tricot (SIMILAR HERE) Jeans: ASOS (HERE) Scarf: Lala Berlin (HERE) Shoes: Other Stories (SIMILAR HERE)

Et enkelt billede fra mit outfit i mandags, hvor jeg var forbi min venindes nye lejlighed. Bygningen har sådan en fin facade, at jeg lige måtte låne den til et billede 😉 Det var i øvrigt også den dag, hvor efteråret for alvor meldte sin ankomst. Egentlig synes jeg at det er meget hyggeligt og jeg nyder, at man endelig kan være inden døre, uden at få dårlig samvittighed 😉 Blæsten måtte dog gerne lige tage en slapper og holde sig fra cykelstierne.

A few pictures from this monday, where I dropped by my best friends new apartment. The surface of the building was so pretty that I needed to take a pictures there. This was also the day that fall arrived. It’s kind of okay and I like the fact that you dont have to feel sorry when spending time in door.

[show_shopthepost_widget id=”220270″]

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments