HEIDI-HÅR OG FREDAGSSNAK

 photo IMG_5635_zps01b21124.jpg

 photo IMG_5591_zpsd62b6e96.jpg

 photo IMG_5620_zpsb4bd4632.jpg

 photo IMG_5632_zps460a5617.jpg

 photo IMG_5596_zps89585038.jpg

 photo IMG_5618_zps70a8baab.jpg

Adlinks: Coat: Just Female (HERE & SIMILAR HERE) Top: ASOS (HERE) Jeans: ZARA Shoes: ASOS (HERE) Bag: Everie (HERE)

Et par outfitbilleder fra i går, hvor jeg var til sæsonens første event. Værterne var Loreal og mærket Notice (som i øvrigt laver VILDT flot tøj). Der var et par dygtige frisører tilstede, som gav os muligheden for at få sat hår. Den greb jeg med det samme, da mine egene evner, ikke rækker længere end en hestehale eller en høj knold. Jeg MÅ virkelig se at få lært at lave franske fletninger. Noget der kender en god tutorial?

Dagen i dag er ret meget i samme boldgade. Her til formiddag skal jeg forbi Munthe og kigge nærmere på deres nye kollektion. I eftermiddag står den på et Go-see event rundt omkring i byen. Alle de blogger-kollegaer jeg har talt med, deltager, så vær forberedt på overeksponering på de sociale medier 😉

Kan I have en rigtig skøn fredag <3

A few outfit pictures from last night where I attended the first event of this season. The host was the new brand Notice and I was pretty excited about their collection. Today is pretty much the same. This afternoon i’m going to this big event, where we’ll drive around the city. Most copenhagen-based bloggers will attend, so be prepared for overexposion on the social platforms. Have a great friday, guys <3

[show_shopthepost_widget id=”211054″]

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
7 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments