DÅRLIG FOTOKARMA & GOD HÅRDAG

 photo IMG_5485_zpsa21c34cc.jpg

 photo IMG_5447_zpsd33ef42d.jpg

 photo IMG_5478_zpsf3d69019.jpg

 photo IMG_5487_zps940277db.jpg

 photo IMG_5489_zps707d84db.jpg

 photo IMG_5470_zpsf5ddedfc.jpg

Adlinks: T-shirt: ASOS (HERE) Jeans: Five units (HERE) Shoes: ASOS (HERE) Bag: Everie (HERE)

I går eftermiddags, skulle jeg mødes med Kat og skyde et par billeder. Vi havde bestemt ikke hældet med os. For det første kunne vi slet ikke finde en pæn location, for det andet var solen så skarp, at vi ikke kunne se billederne på skærmen og for det tredje blæste det af orkanstyrke. Men et par billeder blev det da til – dog med lidt sol i øjnene og vind i håret 😉 Jeg var hoppet i min nye bluse fra ASOS. Modellen er min yndlings-basisstyle og da den pludselig dukkede op i leopard, havde jeg ikke rigtig noget valg 😉

Kat var i øvrigt så sød at give mit hår et par komplimenter med på vejen, og når jeg kigger på billederne, kan jeg da godt se, at der er sket et eller andet. Det er som om at det ser længere, sundere og mere fyldigt ud. Det må være de der magiske piller 😉 I dag står den bl.a på mit første presseevent siden sommerferien, og jeg glæder mig faktisk rigtig meget. Ikke mindst til at se mange af de søde blogger-damer. Senere er vi en lille håndfuld, som skal videre til Zulu sommerbio. Slet ikke en dum dag.

Kan I have  en god en <3

Yesterday I met up with Kat to shoot these pictures. We didn’t have much luck, since it was completely impossible to find a nice location. It was crazy windy and the sun was so powerfull that we couldn’t see the pictures on the screen. Haha.. first world provblemt. Today im going to my first press event for this season. Im really looking forward to see all my blogger-friends again.

[show_shopthepost_widget id=”210134″]

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments