SATURDAY SUIT

 photo IMG_5268_zpsd8efd6d0.jpg

 photo IMG_5255_zpsb13a41c6.jpg

 photo IMG_5303_zpsb95ed030.jpg

 photo IMG_5314_zps74f033df.jpg

 photo IMG_5281_zpsc0351ed2.jpg

 photo IMG_5278_zps1ee67242.jpg

 photo IMG_5298_zps812ed9db.jpg

 photo IMG_5306_zpsd0a1c7b7.jpg

Adlinks: Suit from Second Female (HERE & HERE) Bag: Everie (HERE) Sandals: COS (SIMILAR PAIR HERE)

Lidt billeder fra I går, hvor jeg havde den hyggeligste eftermiddag og aften med Kat. Vi havde ikke set hinanden i et par uger, pga. sommeren og alle de aktiviteter og rejser der følger med. Desuden har alt blogger-aktivitet stået stille, så der var en del at catche up på. Der er bare et eller andet rart over det der med at mødes med venner igen, når sommeren går på hæld.

Først tog vi et smut forbi Fionas Hotel, for at sige hej og farvel, inden hun tog tilbage til London. Her drak vi et par øl og da sulten begyndte at trænge sig på, tog vi på Cock’s & Cows og spiste burgere. De var ret så pæne – se selv henne på Insta @Miekirstinequist.

Jeg var hoppet i mit nye sæt fra Second Female. Det er virkelig et af de fineste sæt jeg længe har set. Faktisk kan jeg ikke sætte en finger på det. Både skjorte og nederdel er også ret så flotte i sig selv. I det hele taget er deres nye kollektion vanvittig pæn og bestemt værd at tjekke ud.

Kan I have en skøn søndag aften <3

A few pictures from last night, where I spent time with Kat. We started up by catching up with Fiona, before she went back to London. Afterwards we went out for some burgers. Pretty awsome – See for your self on Instagram @Miekirstinequist. I was wearing this brand new suit from Second Female. Ain’t it pretty? I can only recomment to check out their new collection. It’s pretty amazing.

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments