SENSOMMER

 photo IMG_5223_zps27341ddb.jpg

 photo IMG_5237_zpse2a89715.jpg

 photo IMG_5215_zps5e43371a.jpg

 photo IMG_5232_zps450ccd8c.jpg

Adlinks: Sweatshirt: Ganni (HERE) Skirt: Sheinside (HERE) Shoes: ASOS (HERE) Bag: Everie (HERE)

Et par billeder fra i torsdags, hvor jeg var hoppet i hele to nye ting. Min sweatshirt har I allerede set HER og siden jeg modtog den, har jeg ventet på at temperaturen vil tillade mig a hoppe i den – Nu skete det endelig 😉 Og nu vi snakker om nyt tøj, har I så lige været forbi min Instagram @Miekirstinequist og se mit nye sæt. Måske sæsonens pæneste af slagsen 😉

Har I sjove planer for weekenden? Min starter med en lang løbetur, da det der halvmaraton rykker sig nærmere og nærmere. Helt præcis er der 36 dage til og jeg har stadig ikke prøvet at løbe længere end 12 km. Godt at jeg lige har fået nye hurtige løbesko 😉 Senere skal jeg mødes med Kat og så handler det om wine og dine og et lille gensyn med Fiona, som er I København pga. modeugen.

A few outfit pictures from this thursday, where I was wearing two new items. I’ve been waiting for the summer heat to slow down a bit, so I could finally wear this amazing Ganni piece. Thursday was the day. Thank got. Are you guys having nice plans for the weekend? My saturday will out with a long run, and later im meeting up with Kat for some wine & dine. We’ll also catch up with Fiona who’s back in the city because of fashionweek.

[show_shopthepost_widget id=”199830″]

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments