GREEN SUIT

 photo IMG_5129_zps05a15155.jpg

 photo IMG_5150_zpse67cb549.jpg

 photo IMG_5169_zps1630ecb8.jpg

 photo IMG_5140_zps68028cba.jpg

 photo IMG_5143_zps71188453.jpg

 photo IMG_5161_zps759d3da6.jpg

Adlinks: Suit from Samsøe & Samsøe Bag: Everie (HERE) Shoes: ASOS (HERE)

Jeg er tilbage i København og i går stod det meste af dagen i modeugens tegn. Hermed ikke sagt, at jeg løb rundt fra det ene show til det andet. Faktisk var jeg kun forbi Ganni’s show (det ville jeg ikke gå glip af) og efterfølgende et par møder. Det var faktisk den modeuge for mig. Lysten til det helt store har ikke rigtig været der og hvis jeg skulle fortryde, så kommer der jo en modeuge igen. Og igen. Og igen.

Jeg var hoppet i det fineste sæt fra Samsøe & Samsøe, som fik så mange fine kommentarer med på vejen. I ved hvor højt jeg elsker sæt og det der med, at man ikke skal tage stilling til en sammensætning, gør bestemt ikke min kærlighed mindre. Jeg har desværre ikke kunne finde det online, men de har  efterhånden butikker over det hele, så mon ikke det kan findes der? Ellers er der jo også DET HER flotte et af slagsen 😉

Kan I have en skøn dag <3

Im back in Copenhagen and yesterday was mostly about fashiweek. Actually I only attended one show and had a few meetings. I kind of missed out of most fashioweek events this year, but there will be another one next year. I was wearing this amazing suit from Samsøs & Samsøe. As you might know, I love everything about suits and the fact that you dont have to think about matching, doesn’t make this less big.

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
8 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments