TUESDAY

 photo IMG_5038_zps842af843.jpg

 photo IMG_5044_zpsb02e450b.jpg

 photo IMG_5045_zps01ea5ef9.jpg

 photo IMG_5050_zps1db640fb.jpg

Adlinks: T-shirt: Nike (HERE) Shorts: Second hand (SIMILAR HERE) Shoes: Keds (HERE) Bag: Bisou x Maanii (HERE)

I dag er sidste dag her i Berlin-land. Det har været 5 fantastiske dage, som kun har handlet om hygge, afslapning, mad, øl og vin. Heldigvis glæder jeg mig til at komme hjem til hverdagen igen. Den Københavnske modeuge er jo i fuld gang og jeg må ærligt indrømme, at jeg ikke har de vilde planer om at deltage i år. Et par enkelte events og shows skal det nok blive til, men det der med at rydde hele kalenderen og planlægge outfits er ligesom ikke min ting længere 😉

Jeg vil løbe igen og få det bedste ud af de sidste par timer hernede. Vi ses derhjemme, hvor jeg selvfølgelig er klar med lidt mere regelmæssige opdateringer <3

[show_shopthepost_widget id=”193682″]

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments