COLD SHOULDER

 photo IMG_4900_zps7d7f8b2e.jpg

 photo IMG_4938_zpsb1c2024a.jpg

 photo IMG_4921_zps32b3241b.jpg

 photo IMG_4928_zpsb7fb3bca.jpg

 photo IMG_4904_zps7a813ad3.jpg

 photo IMG_4970_zps21ed3906.jpg

Adlinks: Top: ASOS (HERE) Shorts: Old ones from Levis (SIMILAR HERE) Sandals: COS (SIMILAR HERE) Bag: Everie (HERE)

I løbet af sommeren, har jeg fået en lille ting for toppe og kjoler, hvor man viser de bare skuldre. Derfor tøvede jeg heller ikke et sekund, da denne dukkede op hos ASOS. Jeg slog til med det samme og dagen efter var den udsolgt. Nu kan se jeg at den er tilbage igen og kan findes lige HER. Men jeg tror at man skal være hurtig. Jeg overvejer faktisk om jeg skal klikke en hjem i sort også.

Billederne er fra i går aftes, hvor jeg hyggede mig med gode venner <3 Som en lille bonusinformation kan jeg også fortælle, at min bluse ikke var helt hvid længere 5 min efter, at billederne blev taget. Jeg skulle bare lige have en kold cola, og så kan I næsten tænke jer til resten 🙂 Stoy of my life.

Jeg vil smutte igen, for jeg begynder at få lidt travlt med at pakke min kuffert og lukke de sidste ting ned, inden jeg tager til Berlin i morgen.

Kan I have en skøn aften <3

—-oo—-

This summer I have gotten a little something for tops and dresses that shows bare schoulders. When I spotted this top, at ASOS I didn’t hesitate buying it. The next day it was completely sold out, but I just got back in stock. Find it right HERE.

[show_shopthepost_widget id=”184234″]

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
4 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments