VARME, SAVN OG EN LILLE SMULE BROK

 photo IMG_4851_zps2599a7c8.jpg

 photo IMG_4875_zpsb8b17e53.jpg

 photo IMG_4891_zps3258382c.jpg

 photo IMG_4865_zpsfe021de0.jpg

 photo IMG_4847_zps890641e7.jpg

 photo IMG_4880_zps1242ecf9.jpg

Adlinks: Top: ASOS (HERE) Skirt: Ganni (HERE) Bag: Everie (HERE) Sandals: Old ones from COS (SIMILAR HERE)

Okay gutter, jeg ved godt, at man ikke må klage, men for F***** hvor er det varmt i dag. Alt for varmt. I hvert fald når man opholder sig i en storby og har ting som skal gøres. Hvis I vidste hvor længe jeg brugte på at finde et sted at skyde de her billeder. Det var som om, at der ikke var skygge nogen som helst steder og jeg havde det så varmt, at jeg ikke engang kunne holde til at opholde mig et minut i solen 😉

Nok brok for i dag. Billederne er skudt af min søde søster, som jeg besøgte til frokost. Egentlig mest for at sige farvel, for jeg rejser til Berlin på torsdag og når jeg kommer tilbage, så smutter hun på sommerferie i to uger. Kommer også sådan til at savne min lille nevø og jeg er næsten  bange for, at han er blevet stor når de kommer tilbage. Egentlig er jeg bare ualmindelig dårlig til at undvære folk omkring mig. Jeg er god til at savne. Alt for god.

Hvis I følger med henne på Insta @Miekirstinequist har I allerede set et lille glimt af dagens outfit. Er nederdelen ikke det fineste? Den er fra Ganni og var en af de ting jeg bestilte hos Me And The Met. I ved, dem som leverer inden for en time i Københavnsområdet. Endda helt gratis. I kan læse meget mere lige HER. Mine sandaler har I set mange gange og det er en gammel model fra COS. Jeg har lige opdaget, at ASOS har lavet et par præcis magen til. Dem kan I finde LIGE HER.

—-00—-

Copenhagen is SO hot these days. Way to hot in my opinion. Today I sent so long time to find a place to shoot these pictures. For some reason it was impossible so find a nice spot in the shadow. I spent the some of my day at my sisters place. We had lunch and said goodbye, since i wont see her for a few weeks. Im leaving for Berlin the thursday and when I get back, she is leaving for two weeks vacation. I hate missing the people close to me.

[show_shopthepost_widget id=”182426″]

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
4 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments