PALMER, DENIM & SMALLTALK

 photo IMG_4742_zps71491a14.jpg

 photo IMG_4784_zps617706c6.jpg

 photo IMG_4773_zps8d07a7d7.jpg

 photo IMG_4787_zps0900ace5.jpg

 photo IMG_4744_zps4bb1d807.jpg

Adlinks: T-shirt: COS (HERE & SIMILAR HERE) Denim shorts: Old ones from Levis (SIMILAR HERE) Bag: Everie (HERE) Sandals: Topshop (HERE)

Sådan så jeg ud i går, som endnu engang bød på en steg-varm sommerdag. Det var faktisk den første dag i laaaaang tid, hvor jeg ikke var i vandet og jeg brugte det meste af tiden på praktiske ting. Det skal jo også passes, selvom solen skinner.

Jeg var hoppet i en alt for pæn t-shirt fra COS. Hvis man ikke lige bor i nærheden af en COS og ikke gider at betale porto, så har ASOS lavet en helt magen til. Den finder I HER. Jeg er blevet svært glad for grå t-shirts og i går tilføjede jeg endnu en til samlingen. Den er fra Nike og er virkelig pæn. Jeg vil anbefale lige at smutte forbi Instagram og se den – mit brugernavn er Miekirstinequist. Noget andet jeg også lige vil anbefale er, at slå et smut forbi min Tictail som jeg netop har opdateret. Der er både lidt fra Ganni, Stine Goya og COS. Og priserne er rigtig gode. I finder det hele LIGE HER.

Min lørdag sluttede med kandidatfest hos min veninde. Det var sammen med alle mine gymnasievenner og det er altid festligt når vi ses. Det har jeg tydeligt kunne mærke i dag, og derfor har jeg tilbragt det meste af eftermiddagen i havnebadet ved fisketorvet. Et fantastisk sted og jeg priser mig virkelig lykkelig over at bo i en by, hvor der er så mange muligheder for at hoppe i vandet.

Kan I have en skøn aften <3

—-00—-

This is how I looked yesterday where we had another HOT summer day here in copenhagen. The firs the first day in a long time, where I didn’t spent time at the beach. I had so many boring and practical thing to do and even though the sun is shining, life must go on.

I was wearing a pretty t-shirt from COS. At the moment im pretty obsessed with grey t-shirts. Yesterday I added one more to my collection. It’s from Nike and pretty cool. Drop by my Instagram profile to check it out @Miekirstinequist.

[show_shopthepost_widget id=”178318″]

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments