SUN KISSED

 photo IMG_4593_zpsaee2c5ab.jpg

 photo IMG_4541_zps98f0ea2a.jpg

 photo IMG_4588_zps6f3d2a57.jpg

 photo IMG_4601_zpsb3d930ab.jpg

 photo IMG_4558_zps4abb767a.jpg

 photo IMG_4602_zps6fff6958.jpg

 photo IMG_4566_zps51b87e80.jpg

 photo IMG_4550_zps035836a5.jpg

 photo IMG_4578_zpsf4752108.jpg

Adlinks: Top: Zara (SIMILAR HERE & HERE) Shorts: Chicwish (HERE) Bag: & Other Stories Sandals: Topshop (HERE)

ENDELIG blev jeg også lidt solbrun. Jeg er bestemt ikke typen, som elsker at ligge på standen og sole mig i timevis, så det må have sat sig, imens jeg har cyklet, gået eller løbet rundt. Jeg er tilbage i København og selvom Fyn og naturen er mit fortrukne sted i sommerheden, så er her skønt og det er dejligt at se alle mine venner igen. DET HER var bestemt også et glædelig gensyn <3

Billederne er fra i går, hvor jeg var hoppet i de fineste og meget sommerlige shorts fra Chicwish. De er fra den (lidt for store) bestilling jeg lavede tidligere på sommeren. De findes også i sort (LIGE HER) og dem er jeg også kommet til at købe. Det ligner lidt en nederdel og en lidt kort en af slagsen, men der er altså ben i den. Vældig smart, når man tager de danske vindforhold i betragtning.

Kan I have en skøn sommerdag <3 Måske vi ses på standen

—-00—-

Im not one of those who like to sit in the sun for hours to build up a great tan, but some how it seems that the sun has managed to kiss me a little anyway. Im back in Copenhagen for a few days, and even though I prefer spending these warm summerdays on the country site, it’s pretty good to be back and see all my frinds again. These pictures were tanken yesterday, where I was wearing my new shorts from Chicwish. They also come in black (right here) I love the fact that they look like a skirts, but have legs, which is pretty usefull, when you think about the danish wind-conditions.

[show_shopthepost_widget id=”176282″]

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
4 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments