ISLAND LOOK

 photo IMG_4176_zpsec07be7b.jpg

 photo IMG_4188_zps0b2bf127.jpg

 photo IMG_4220_zps41c50e93.jpg

 photo IMG_4198_zpsb23946c2.jpg

 photo IMG_4140_zpsdbd55703.jpg

 photo IMG_4206_zps2518366b.jpg

Adlinks: Knit: Samsøe Samsøe (HERE) Skirt: Forever21 (SIMILAR HERE) Shoes: ASOS (HERE) Bag: Everie (HERE) Sunnies: Ray-ban (HERE)

Jeg lovede jo lige at vise hvad jeg havde på, da jeg var på Ærø i tirsdags. Vejret var egentlig helt perfekt. I ved, en af de der dage, hvor man ikke rigtig tænkter over temperaturen og hvor en nederdel og en langærmet er en perfekt kombination. Selvfølgelig havde det også været skønt med høj sol og 25 grader så jeg kunne have testet stranden. Men skidt pyt med det. Det får jeg heldigvis mulighed for i weekenden, hvor turen endnu engang går til Sydfyn.

Som I kan se var jeg hoppet i mine nye sko fra ASOS. De er noget af det rareste at have på og passer sådan ca. til alting.

Kan I have en skøn sommeraften <3

I promised to show you guys what I was wearing the other day, where I visited the little isalnd called Ærø. The weather was actually kind of perfect that day. You know, one of those days where you dont really think about the weather, and where the temperature allows you to combine skirts and long sleeves.

[show_shopthepost_widget id=”161242″]

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments