CLASSY FRIDAY

 photo IMG_3974_zps0dd6508d.jpg

 photo IMG_3943_zpsfa3c6014.jpg

 photo IMG_3982_zps21e4471b.jpg

 photo IMG_3940_zps17b25b9a.jpg

 photo IMG_4002_zps0379366c.jpg

 photo IMG_3990_zpscfa3c0ee.jpg

 photo IMG_3951_zps1c4c49df.jpg

Adlinks: Top: ASOS (HERE) Skirt: Sheinside (HERE) Bag: Everie (HERE) Shoes: Old ones from Zara (SIMILAR PAIR HERE)

Jeg har haft det her sæt inde i hovedet i flere uger, men man kommer ikke uden om, at det er et af de outfits, som både kræver en anledning og ualmindeligt godt vejr. Da jeg skulle til middag med mine blogger-veninder i fredags, havde jeg både en anledning og en sommeraften. Pretty perfect.

I dag er vi stået op til noget af en regnvejrsdag. Jeg ved godt at man ikke må sige det, men jeg synes faktisk at det er en lille bitte smule rart. Selvfølgelig bliver jeg lige nødt til at holde en pause fra altanen, men så kan man endelig få udrettet lidt herhjemme. Så længe det lover at komme tilbage, så er jeg glad. Næste uge ser heldigvis ud til at blive rigtig fin og derfor sætter jeg kursen mod Fyn. Jeg har fået nok af den sovende storby og hedebølge og glæder mig til at kunne hoppe i vandet hver morgen.

På tirsdag skal jeg endda et lille smut forbi Ærø. Jeg har haft en drøm om at besøge øen i flere år og nu sker det endelig. Hvis I har nogle gode tips må I meget gerne dele <3

[show_shopthepost_widget id=”152506″]

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
4 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments