SUMMER CITY

 photo IMG_3799_zps4abbda19.jpg

 photo IMG_3829_zps16dae67d.jpg

 photo IMG_3796_zpsde23dff4.jpg

 photo IMG_3844_zps17bbb68c.jpg

Adlinks: Shirt: Chicwish (HERE) Shorts: Old ones from Topshop (SIMILAR HERE) Sunnies: Ray-ban (HERE) Slip-ons: Topshop (HERE) Tote: Samsøe Samsøe (ON SALE HERE)

Pyha, så blev det varmt, hva? Nu må man jo ikke klage, men hvis jeg skal være ærlig, så er jeg ikke specielt stor fan af kombinationen af storby og hedebølge. Jeg ELSKER sommer og varme, ingen tvivl om det, men det fungerer lidt bedre for mig, hvis jeg er omgivet af vand og natur. Heldigvis er jeg i den heldige situation, at jeg har sommerferie og stort set kan gøre hvad jeg vil. Derfor tager min søster og jeg en tur nordpå i dag. Min nye bikini er pakket og jeg satser stærkt på at finde et sted at hoppe i havet.

Billederne er fra i går, hvor jeg mødtes med yndlings-kat om formiddagen, for at skyde lidt billeder. Jeg har lige modtaget den kæmpe bestilling som jeg lagde hos Chicwish for et par uger siden og denne pæne pæne bluse var iblandt. Jeg er blevet svært glad for off-schoulder bluser og de passer perfekt til de varme sommerdage.

Kan I have en skøn sommerdag <3

The summer heat has indeed arrived here in Copenhagen. To be honest im not a big fan of big cities and heat waves. Not that I dont love these kind of summer days, but I prefer spending them in the nature close to a beach. That’s exactly why my sister and I will take a trip up noth today. The shirt from Chicwish that im wearing is brand new, and was part of a big order that I just received. Im a pretty big fan of these off-schoulder things and this one is pretty perfect for these hot summer days.

[show_shopthepost_widget id=”146846″]

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
3 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments