SUITED UP

 photo IMG_3775_zpsa063129a.jpg

 photo IMG_3774_zpsa7aa0bd2.jpg

 photo IMG_3756_zpsbc4af200.jpg

 photo IMG_3782_zpsfeb589af.jpg

 photo IMG_3750_zpse4846b5a.jpg

Sådan så jeg ud i går, hvor jeg kom tilbage til København. Jeg ELSKER virkelig at besøge min familie på Fyn og tager derhen så snart muligheden byder sig. Normalt er jeg også lidt trist når jeg skal derfra igen, men sådan var det faktisk ikke denne gang. Jeg er sikker på at det handler om, at jeg endelig har en skøn lejlighed at komme hjem til.

Mit outfit bestod af et fint, blødt og yderst behageligt sæt fra Just Female‘s nye kollektion. Jeg har desværre ikke kunne finde det online og derfor er der ingen links. Men mon ikke det snart dukker op på deres webshop?

Jeg vil løbe igen. Faktisk sådan helt bogstaveligt talt. I aften skal jeg nemlig i løbeklub for første gang – det marathon løber jo ikke sig selv, vel 😉

Kan I have en skøn aften<3

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments