WON HUNDRED 2004

 photo IMG_3681_zpscd4cfab1.jpg

 photo IMG_3730_zps253cc3c3.jpg

 photo IMG_3650_zps599c5cdc.jpg

 photo IMG_3715_zps3d4974d4.jpg

 photo IMG_3700_zps5bb63c75.jpg

Sweatshirt: Won Hundred Shorts: Levis Vintage (SIMILAR HERE) Shoes: Keds (HERE)

Hermed de sidste billeder fra den Fynske natur i denne omgang, hvis der skulle være noget derude, som er trætte af dem 😉 I skrivende stund er jeg nemlig på vej hjem til København. Hvor har det bare været skønt med en uge væk fra det hele og jeg har slappet så meget af, at jeg snart er ved at være træt af det.. haha.

Heldigvis skal jeg ikke hjem til en kedelig og triviel hverdag. Jeg har jo sommerferie og har planer om at nyde det i fulde drag. Bloggen har jeg selvfølgelig aldrig fri fra og derfor starter mit gensyn med København også med et par blog-relaterede aftaler. Onsdag og torsdag står den på Roskilde festival. Onsdag skal jeg derned med Ganni og torsdag har jeg en date med Mick, Keith og min far. Jeg glæder mig SÅ meget til den koncert.

Og nu til tøjet; Min sweatshirt har I allerede set hvis I følger med på Insta @Miekirstinequist. I så den også tidligere på året, hvor jeg var på besøg hos Won Hundreds søde PR-kvinde. Sweatshirts er og bliver min yndlings-beklædning og med den her, var det kærlighed ved første blik. Den lander i butikkerne lige om lidt, hvis den ikke allerede er kommet. Mon ikke den også snart kan findes på webshoppen?

Kan I have en skøn mandag <3

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments