MIDSOMMER

 photo IMG_3380_zpsb94327b8.jpg

 photo IMG_3413_zpsd131b1cd.jpg

 photo IMG_3429_zps768c1cf0.jpg

 photo IMG_3420_zps43d04348.jpg

Adlinks: Jacket: Y.A.S Sweatshirt: Topshop (ON SALE HERE) Jeans: ASOS (HERE) Shoes: KEDS (HERE) Bag: Everie (HERE)

Sådan så jeg ud den aften jeg landede på Fyn. Ironisk nok var det et helt bevidst valg at tage afsted mandag, hvor det som bekendt også var Sankt Hans aften. Ganske enkelt fordi jeg ELSKER Skt. Hans og synes, at der er noget ret smukt og fascinerende over at fejre årets mest lyse aften med bål og sang. Men bedst som vi var på vej mod bålet, begyndte det at stå ned i stænger, så det blev til en meget hurtig tur og vi nåede næsten kun at se det blive tændt, inden vi satte kursen tilbage til den gule villa, hvor mine forældre bor.

Jeg har snart været her i en uge og sjældent har jeg slappet SÅ meget af. Jeg kan slet ikke huske dagene fra hinanden og sådan skal ferie vel også være? Jeg indrømmer dog gerne, at jeg begynder at se frem til at komme tilbage til København og se mine venner igen.

Kan I have en skøn lørdag derude <3

[show_shopthepost_widget id=”130242″]

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments