PALMER OG EN SOMMERKJOLE

 photo DSC_1417_zpsf29a9e4d.jpg

 photo DSC_1488_zps1f868e48.jpg

 photo DSC_1423_zps1c14776f.jpg

 photo DSC_1500_zps96b05f19.jpg

 photo DSC_1436_zps821e1874.jpg

 photo DSC_1496_zps3a19e8a6.jpg

Adlinks: Dress: Topshop på strøget (ONLINE HERE) Bag: Everie (HERE) Sandals: Old ones from COS (SIMILAR HERE) Sunnies: Cèline (HERE)

Jeg opdager hele tiden nye og spændende sider af Nørrebro og jeg må erkende, at jeg bliver mere og mere glad for at bo her. Men altså, kan man næsten blive andet, når der er blevet lavet den fineste lille palmepark uden foran ens hoveddør? Da jeg var yngre var jeg helt besat af palmer og et af mine største ønsker var at bo i et land med palmer eller, at det danske klima blev godt nok til at de kunne gro her. Nu kan jeg da krydse dèn af på listen over ting jeg skal nå i livet 😉

Selvom jeg har sommerferie og hver dag kan være en fredag, kan jeg alligevel mærke fredagsstemningen her fra morgenstunden. Dagen starter med en løbetur og bagefter skal jeg hjem og pakke hele garderoben til morgendagens bloggerloppis. Ses vi? dagen slutter med fredagsbar og hygge hos Noise PR. En ganske udmærket da.

Kan I have en skøn en <3

[show_shopthepost_widget id=”116810″]

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
3 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments