LAST NIGHT

I kan tro at jeg havde en skøn aften i går. En af de der smukke og lyse juniaftner, hvor det skal gå meget galt, hvis man ikke bliver glad i låget. Spalt PR og ELLOS havde inviteret på fin og fornem middag i Frederiksberg Have (mit yndlignssted i København). Der manglede altså ingenting og vinen og maden var i top. Det var et af de der events, hvor jeg ikke kendte andre som skulle med, så jeg dukkede op helt palle. Heldigvis mødte jeg de to søde piger HER FRA, som jeg aldrig har fået snakket ordentligt med. Det er en fejl, for de er altså ligeså søde som de ser ud.
 photo IMG_0119_zpsb74fe756.jpg

Traditionen tro, var der lige lidt tøjkrise inden jeg skulle ud ad døren og da jeg så alle de andre gæster i fine sommerkjoler, fortrød jeg altså mit valg en smule. Men jeg flashede mave i top fra ASOS (HER) højtaljede jeans fra Fiveunits (HER) og taske fra & Other Stories.

 photo foto2_zps5b16cc69.jpg

Vi kiggede på og hørte lidt om deres bolig-kollektion som bliver bedre og bedre. Se lige det der marmorbord. Det skulle gerne lande i shoppen lige om snart. Se mange flere fine ting HER.

 photo foto1_zps353de4bf.jpg

Og så var der tøjet. Det var også fint.

 photo IMG_0122_zps02b8e537.jpg

Fine gæster og hvide duge.

 photo IMG_0111_zps03ae5a7a.jpg

Og mig igen..

 photo foto3_zps590f6d3a.jpg

 photo foto4_zps3403bd94.jpg

Fint skulle det være <3

 photo IMG_0125_zpsd2906e38.jpg

Da jeg cyklede hjem til Nørrebro kl. 22.30 var det stadig lyst og månen, som var fin og rund, begyndte at kigge frem. De skandinaviske sommernætter ER altså bare helt magiske.

I aften står den på grill og hygge med gode venner. Kryds lige fingre for at vejret holder. I weekenden kommer mine forældre på besøg. Bl.a fordi min mor og jeg skal løbe Københavns Kvindeløb på søndag. Fik jeg sagt at jeg ELSKER sommerferie?

Indlægget indeholder affiliatelinks

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments