HJEMME HOS MIG – DE PÆNE HJØRNER

 photo Skaeligrmbillede2014-06-11kl_zps62f3415d.jpg
 photo a5e9d9a8-0cb2-4ff9-90f5-750a9f3a12a7_zpsd612a0ac.png

Det går stille og roligt fremad med indretningen herhjemme, og faktisk har i jo allerede set de her billeder, hvis I følger mig på Insta (@Miekirstinequist). Jeg skal selvfølgelig nok vise jer endnu flere, men det hele skal lige falde lidt mere på plads og indrettes fint. Men for søren hvor tager den slags lang tid. Indtil da, må I lige nøjes med mine to pæne hjørner: Min arbejdsplads og lidt af min stue.

Det er egentlig lidt sjovt det der med at dele billeder. Mange af mine venner har sagt noget ala “ej din lejlighed ser virkelig pæn ud, Mie” og hver eneste gang har jeg tænkt noget ala “haha.. så skulle I se alle de andre hjørner, eller alle de kedelige rudekuverter jeg lige fjernede fra skrivebordet”.

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
3 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments